Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Κυριακή 10 έως 16/4/22

ΚΡΙΟΣ:
Η ελπίδα για κάτι καινούριο σίγουρα δεν πεθαίνει, αλλά αντίθετα ισχυροποιείται. Οπότε ένα από τα πιθανά σενάρια, είναι μια φιλία τρυφερή που περιέχει έξυπνη επικοινωνία και αποδεδειγμένο ενδιαφέρον, να εξελιχθεί σε ένα βαθύ έρωτα και μια σχέση ζωής. Φροντίστε όμως, να ξέρετε πραγματικά τι θέλετε, γιατί αλλιώς θα κινδυνέψετε να διαλύσετε μια μακροχρόνια και αξιόλογη φιλία, απλώς και μόνο για έναν παθιασμένο έρωτα στιγμής. Όμως, εάν η έλξη που νιώθετε μεγαλώνει, προχωρήστε με βήμα σημειωτόν και χωρίς πισωγυρίσματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένους θα επηρεάσουν την πρόοδό σας και το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στο συναισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας. Άτομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν υπήρξατε υπεύθυνοι. Μη φοβηθείτε μια που για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δε θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή θα ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυθείτε , καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού, θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις για αυτόν τον τομέα. Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί ακόμα και αν τα πράγματα δε θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου.
 
ΛΕΩΝ: Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, για να πείσετε το σύντροφό σας πάνω σε αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούρια γνωριμία. Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δε θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δε θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους φροντίστε να τα καταπολεμήσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων. Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, αλλά ακόμα και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, ακόμα και αν αυτό σας πονάει, γιατί ο χρόνος θα σας δείξει πως άξιζε τον κόπο.
 
ΖΥΓΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές σας φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δε θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα καριέρα σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επαφή σας με τους ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, τα οποία από μόνοι σας μπορεί να τα αναβάλετε ή να τα καθυστερήσετε. Δε γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο. Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σας κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει. Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν. Ίσως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δε γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών.
 
ΙΧΘΥΣ: Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις. Οι αδέσμευτοι παρόλο που δε θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική.