Social Icons

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε.
 
ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που δε σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε το δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα.
 
ΖΥΓΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολύ ενέργεια. Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, που και που να χαλαρώνετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με έξυπνες κινήσεις, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά. Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά.