Social Icons

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.
 
ΛΕΩΝ: Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δε σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.
 
ΙΧΘΥΣ: Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους, που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.