Social Icons

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...

Την 1η η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.
 
Στις 2 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Δίας στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, δίνει ξεκάθαρο μυαλό, φέρνει αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
 
Στις 4 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.
 
Στις 5 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.
 
Στις 6 ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, είναι ιδανικός για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αλλά και για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.
 
Στις 7 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
 
Στις 11 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να προσκρούει σε εμπόδια. Ο μπερδεμένος συναισθηματικός σας κόσμος δε θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σκόπιμο όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα να χαμηλώσετε ταχύτητα, για να μπορούν να συντονιστούν και όσοι συναναστρέφεστε μαζί σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 12 ο Δίας περνάει στον Κριό, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή με επιτυχίες, ομαδική εργασία και υλικά αγαθά. Θα φέρει επέκταση και ευημερία στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε ταυτόχρονα και προσεκτικοί, καθώς η θέση του στον Κριό θα φέρει ανοργανωσιά και θα μπερδεύει τη λογική με το συναίσθημα. Διατηρήστε τις ισορροπίες και μη χάσετε το μέτρο σε ότι κάνετε για να μπορέσετε να ατενίσετε το μέλλον με χαμόγελο.
 
Στις 15 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 16 πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο Σκορπιό, φέρνοντάς σας εκνευρισμό και πανικό. Δε θα μπορείτε να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και καλό θα είναι να το αποφύγετε τελείως, καθώς οι λάθος επιλογές θα σας κοστίσουν ψυχικά και οικονομικά. Μην ανοιχτείτε οικονομικά ή προβείτε σε μεγάλες αγορές, που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 18 ο Άρης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας.
 
Στις 19 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 20 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.
 
Στις 22 ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί. Ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν.
 
Στις 23 ο Ήλιος στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.
 
Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, θα δυσκολέψει ξεκινήματα και διεκδικήσεις, όμως, με πείσμα και υπομονή μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.
 
Στις 25 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.
 
Στις 26 ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία.
 
Στις 27 η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.
 
Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). Ο Άρης στον Κριό σε σύνοδο με το Δία στον Κριό, συναντά τη χαρά και την αισιοδοξία. Διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας με ενθουσιασμό και κέφι, αφήνοντας έξω την κούραση.
 
Στις 30 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).