Social Icons

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

ΜΑΪΟΣ 2022

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξη θα έχει πολύ υψηλή ενέργεια, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα είναι πλούσιο σε εξελίξεις.
 
Ο Μάιος ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους από τις 2/5 και την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3/5. Ενισχύονται σημαντικά οι συναισθηματικές και προσωπικές σχέσεις με σημαντική αύξηση στον τομέα της αγάπης, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σχέσεις, καθώς θα υπάρχει ευκολία στις συναλλαγές.
 
Στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, προκαλώντας μια αναταραχή και μία διασκόρπιση των σκέψεων. Στη συνέχεια ο Δίας θα κινείται στον Κριό από τις 12/5 και στις 26/5 έρχεται και ο Άρης στον Κριό να ενωθεί με το Δία και να του κάνει παρέα. Όπως λοιπόν είναι αναμενόμενο αυτές οι μέρες θα είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα, ταξίδια, καινούρια εγχειρήματα και έργα. Ωστόσο, σκεπτόμενοι τον ανάδρομο Ερμή, είναι πολύ πιθανό τα ξεκινήματα να αφορούν περισσότερο δεύτερες ευκαιρίες, ενώ οτιδήποτε τελείως νέο να χρειαστεί να περιμένει μερικές εβδομάδες που η υψηλή ενέργεια που θα υπάρχει τακτοποιηθεί σωστά.
 
Στις 24/5 ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του περνώντας στον Ταύρο, οπότε θα εξακολουθείτε να νιώθετε μια ελαφριά προσκόλληση σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 22/50 Μαΐου, βοηθώντας να εργαστείτε πάνω σε ιδέες, σχέδια και στη συλλογή πληροφοριών χρήσιμες για το μέλλον και την προσωπική σας άνοδο.
 
Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό μαζί με την Πανσέληνο στις 16/5, δε θα βοηθήσει στο να νιώσετε άνετα και πιο χαλαροί σε συναισθηματικό επίπεδο. Επιβάλλεται να προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και αν χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγές ή μετασχηματισμούς, να το πράξετε με ηρεμία και ησυχία.  
 
Στις 29/5 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, οπότε θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο πως θα φέρετε σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις μας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής από την ίδια θέση δε θα σταθεί βοηθός σας. Ίσως υπάρξουν επανασυνδέσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, που κάποτε είχατε μαζί τους σημαντική σχέση.

Ας δούμε πως θα λειτουργήσει ο μήνας για κάθε ζώδιο χωριστά...
 
ΚΡΙΟΣ: Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές, μπορούν να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούριες συγκινήσεις. Τα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα αλλάξουν το μέχρι τώρα σκηνικό και θα την κάνουν ασύλληπτα όμορφη και χαρούμενη. Μάλλον βρίσκεστε στο μεταίχμιο μια σειράς σημαντικών αλλαγών, τις οποίες θέλετε να επιχειρήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών για ότι θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και την οικογένειά σας σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα που θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκρήξεις που θα σημειωθούν από την πλευρά σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια το χειρότερό σας χαρακτήρα. . Εκτονώστε όλα τα συναισθήματα που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας, με δημιουργικό τρόπο, αναζητώντας περισσότερη ασφάλεια και όχι παίζοντας παιχνίδι εξουσίας με άλλους. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αιτία των καυγάδων και των προστριβών με το σύντροφό σας, είναι τα οικονομικά και των δυο σας, που είναι αρκετά πιεσμένα. Όσα και αν βγάζετε, σας προλαβαίνουν τα έξοδα και επειδή δεν είχατε κάνει σωστούς προϋπολογισμούς, δεν μπορείτε να φέρετε μια ισορροπία. Όμως, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια λύση, στις 12 που ο Δίας περνάει στον Κριό, θα σας δείξει πως μόνο κάνοντας ουσιαστικό διάλογο και όχι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες για την κατάσταση σας.
 
ΛΕΩΝ: Στις 2 που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, κοιτάξτε να ηρεμήσετε και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας που δε θα σας προσφέρει τίποτα, εκτός από καινούριους μπελάδες και απομάκρυνση, τόσο από τους συνεργάτες σας, όσο και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επικεντρωθείτε στη σχέση σας για να της δώσετε περισσότερο βάθος. Μαζέψτε κοντά σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά σας. Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούρια φιλία, που παρόλο που δε θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια που δε θα είστε στερημένοι από έμπνευση ή εύνοια. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια. Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρχουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και κυρίως θέστε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούριες συνεργασίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούριες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Στις 11 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, θα γεμίσετε διλήμματα γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραμερίστε την κτητικότητα σας και δώστε το σύνθημα για μι γρήγορη αξιολόγηση αλλά και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε. Στις 16 που πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο ζώδιό σας, κάντε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο. Επειδή, θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από εκεί που σας παίρνει. Και πάνω απ’ όλα προσέξτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες. Στις 26 ο Άρης περνάει στον Κριό, οπότε προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει και καινούριες ιδέες για τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις. Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες. Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί. Αφήστε λοιπόν, στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει. Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούριες ευθύνες. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον. Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και καθίστε να βρείτε άμεσες λύσεις. Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο το δυναμισμό σας για να ανταπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας.