Social Icons

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν. Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο.
 
ΛΕΩΝ: Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό. Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας. Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας.