Social Icons

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δε χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ζήλια και η καχυποψία δε θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν το σύντροφό σας αλλού. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα. Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες.
 
ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτηματικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.
 
ΙΧΘΥΣ: Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βγάλτε στην επιφάνεια το δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.