Social Icons

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Κυριακή 22 έως 28/5/22

ΚΡΙΟΣ:
Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις, μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας. Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγνώμη» από το σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του. Η στροφή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας. Ανταλλάξτε απόψεις και αποκομίστε βαθιές εντυπώσεις από αυτή την ψυχική ανταλλαγή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα, που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρόλα αυτά, θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως. Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ότι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στο σύντροφό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με το σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές αντιρρήσεις με το έτερον σας ήμισυ. Εξάλλου, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας. Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν ικανοποίηση, ώστε μέσα στη σχέση να νιώθετε πιο ευχαριστημένοι.
 
ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητάει κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί, μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δε χρειάζονται γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας, μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούριες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει περισσότερο, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή ακόμα και αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της, θα αρχίσουν να καρποφορούν. Πρέπει όμως να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας που κρατάτε καλά φυλαγμένα. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί πολλές φορές να απολαμβάνετε τα στρατηγικά σας σχέδια, αλλά κάποιες άλλες ανακαλύπτετε πως κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να αισθανθούν ελεύθεροι από μια άλλη σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την εγκατέλειπαν για εσάς. Όμως, έχετε ήδη να αισθάνεστε ότι ερωτικά είστε πιο επιθυμητοί απ’ ότι συνήθως και η γοητεία σας θα εντυπωσιάζει πραγματικά τους πάντες, χωρίς εσείς να προσπαθείτε ιδιαίτερα. Ένα νέο πρόσωπα που θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας, θα σας αποζημιώσει για τη στενοχώρια που εισπράξατε από κάποια προηγούμενη σχέση, ενώ γενικά οι καινούριες γνωριμίες σας θα είναι αρκετά εντυπωσιακές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία. Δε θα χρειαστεί να παίξετε το «μάρτυρα» για να σας προσέξει ο σύντροφός σας. Απλά κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας. Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με το σύντροφό σας πως μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. Όμως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας. Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων. Εάν ξεπεράσετε το φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία.
 
ΙΧΘΥΣ: Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή.