Social Icons

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Πριν κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στις προσδοκίες σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.
 
ΛΕΩΝ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε. Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια.
 
ΖΥΓΟΣ: Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές θα είστε πιο ικανοποιημένοι. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.