Social Icons

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...

Στις 4 ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας στο προσκήνιο ευκαιρίες παλιές και νέες που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν και να αποδώσουν νέους καρπούς. Η επικοινωνία σας θα κυλάει άνετα, αλλά εσείς θα ψάχνετε το κάτι παραπάνω αφού θα αναζητάτε ποιότητα και διαφορετικές κουλτούρες. Προσπαθήστε να μην ο παρακάνετε για να μη δώσετε λάθος εντύπωση στον κύκλο σας και απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα χρειάζεστε.
 
Στις 5 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δε θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ότι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.
 
Στις 11 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δε σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.
 
Στις 14 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους και αρχίζει να φτιάχνει η ψυχολογία σας και να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, φορέστε το χαμόγελό σας και κοιτάξτε και πάλι μπροστά. Ανακαλύψτε νέους τρόπους προσέγγισης των σχεδίων σας και επικοινωνήστε ευκολότερα με τους γύρω σας. Αναλύστε τους στόχους σας και εκθέστε τα επιχειρήματά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 16 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.
 
Στις 18 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.
 
Στις 19 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενισχύει θετικά το συναισθηματικό σας τομέα και σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.
 
Στις 20 ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, σας ωθεί να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα και να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, χωρίς να ξεχνάτε πως η ομαδικότητα μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα απ’ το να παλεύετε μόνοι σας.
 
Στις 21 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.
 
Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 27 ο Άρης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
 
Στις 28 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 29 η Νέα Σελήνη  στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές.
Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό,
φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.