Social Icons

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, αλλά πολύ σύντομα θα ορθοδρομήσει αφού στις 4/6 επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο. Όμως, εκεί που θα θεωρήσετε ότι όλα αρχίζουν να φτιάχνουν, την επόμενη ακριβώς ημέρα στις 5/6 ο Κρόνος ξεκινάει την Ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και αυτό θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Θα νιώθετε λίγο παράξενα και εκτός ισορροπίας. Ενδέχεται να λάβετε νέα που δε θα σας ευχαριστήσουν και θα συμβαίνουν γύρω σας πράγματα που θα σας ενοχλούν περισσότερο από το συνηθισμένο. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί να είστε πιο υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.
 
Στις 14/6 ο Ερμής επιστρέφει στους Διδύμους και η ενέργεια θα αυξηθεί στο έπακρο. Το μυαλό μας θα λειτουργεί πιο γρήγορα και θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ότι τέθηκε σε αναμονή ή εκτροχιάστηκε όταν ο Ερμής αποφάσισε να οπισθοδρομήσει. Αν σκεφτείτε πως την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον Τοξότη, η επικοινωνία σας θα είναι ευκολότερη και θα είστε πολύ δραστήριοι και πιο αισιόδοξοι. 
 
Ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο στις 21/6, προσφέροντας συναισθηματική άνεση και υποστήριξη, οπότε δώστε περισσότερη προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Δουλέψτε πάνω σε ιδέες που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή επικεντρωθούμε σε θέματα που θα αφορούν την ερωτική σας σχέση.
 
Στην καλυτέρευση της επικοινωνίας σας έρχεται να βοηθήσει και η Αφροδίτη μπαίνοντας στους Διδύμους στις 24/6. Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις θα είναι πιο ευχάριστες και θα είναι ευκολότερη μια πιο ανοιχτή ροή ιδεών και απόψεων.
 
Στις 28 ο Ποσειδώνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως ότι κι αν κάνετε θα είστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές και θα διατηρείτε υγιή όρια. 
 
Ο μήνας ολοκληρώνει με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 29/6 και θα είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, να μετακομίσετε ή να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. 
 
ΚΡΙΟΣ: Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 4 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα ξεσηκώνουν εντάσεις. Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος σε μία σχέση γιατί πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως το σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείται να απολογείται. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 14 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, αποχωριστείτε για λίγο το ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός και η απέχθειά σας σε διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στο χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει την ειλικρίνειά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα σε μια συζήτηση που δε σας αρέσει, χωρίς καυγάδες. Βασική αρχή στην κοινή ζωή με το σύντροφό σας, πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Στις 29 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αυξάνει αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και την τάση να αποφύγετε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Όμως, οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την ενισχύσετε και να την εμπλουτίσετε με φαντασία έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.
 
ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως, έχετε παράλληλα και τύχη που δε σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρόλο που δε θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Αποβάλετε τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα δράματα για το θέατρο. Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε ένα χωρισμό που δε θέλετε να απέλθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε του το ενδιαφέρον.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιβεβαιώστε στο ταίρι σας την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα. Αναγνωρίστε τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς κι δείξτε λεπτότητα όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Στις 24 που η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, από εσάς εξαρτάται το να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Μην ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνουν, γιατί επιβάλλετε να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αιτίες που μαλώνετε με το σύντροφό σας μπορεί να είναι εντελώς ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες. Η συμπεριφορά σας αυτή δημιουργεί μια ένταση που τον κάνει να αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του που να του τραβήξετε την προσοχή και τελειώστε την. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς την στη μέση. Είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση. Στις 14 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας. Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα. Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων, είτε ως συμπτώσεις. Βέβαια, δε θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 5 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας σας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Σε στιγμές που ο σύντροφός σας, σας αμφισβητεί, υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι. Ευτυχώς ο τρόπος που θα σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βάλτε κάποια αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στο χρόνο. Στις 28 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, θα φέρει μια δοκιμασία ή μία σύγκρουση με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος που θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση.