Social Icons

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Κυριακή 12 έως 18/6/22

ΚΡΙΟΣ:
Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας. Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχθείτε θα είναι προσωρινή, δεχθείτε τη και χαρείτε τη, συμμετέχοντας από κοινού με το σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερον σας ήμισυ, μια που αυτό το μήνα δε φαίνεται να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Καινούρια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Όμως, μη τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα. Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και τώρα θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους και όρια για να μη νιώσετε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δε θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή  σας να  έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας. Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας.
 
ΛΕΩΝ: Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε. Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Ίσως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειοψηφία οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση, θυμηθείτε ότι ποτέ δε σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ότι αφήσατε. Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές.
 
ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις που κάποιες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλετε να πείτε φτάνει. Όσο και αν δεν ξεκινήσατε εσείς πρώτοι, δε γίνεται να παίζεται το παιχνίδι των άλλων με τους δικούς τους κανόνες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αξιοπρέπειά σας χτυπάει καμπανάκι και αν δε δείτε να γίνονται κινήσεις από φόβο μη χάσει αυτό που εισέπραττε η άλλη πλευρά από εσάς, πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε πανιά για αλλού. Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερον σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δε θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας. Αναστάτωση και σύγχυση στο συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί των πλείστο εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους. Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με το σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις. Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο και που τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε. Υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δε θα γίνει και θα σας στοιχίσει να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας προσέφεραν ότι ζητήσατε χωρίς ανταλλάγματα. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.
 
ΙΧΘΥΣ: Ίσως ο μόνος τρόπος για να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε λίγο και να μη σκέφτεστε μακροχρόνιες προοπτικές. Βρείτε την αυτοπεποίθηση που σας λείπει, στοχεύστε στον έρωτα και ικανοποιήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες, επαναφέροντας τη διάθεσή σας για φλερτ και παιχνίδι. Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση το σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει.