Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας και μην προσπαθείτε να τον απογυμνώσετε συναισθηματικά. Μπορείτε από κοινού να παλέψετε την καθημερινότητα και μαζί να ατενίσετε το μέλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα, θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό. Επιτρέψτε στο ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά δίχως να ξεπερνάτε τα όρια σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχθείτε στα λόγια ορισμένων.
 
ΛΕΩΝ: Μη βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.
 
ΖΥΓΟΣ: Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν  λόγο. Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Ένα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί δώστε μια θεαματική μάχη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας. Για να μη μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει το σύντροφό σας. Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας.