Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο και ο Ερμής στον Καρκίνο στις 6/7, οπότε η ενέργεια μπορεί να επιβραδυνθεί καθώς θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν αναλάβετε δράση. Μπορείτε να εργαστείτε πάνω στη σωστή γείωση και τοποθέτηση των απόψεών σας, ώστε να βοηθηθείτε και συναισθηματικά.  Επικοινωνήστε πιο ανοιχτά αυτό που νιώθετε και καταλάβετε τι πραγματικά εννοούν οι άλλοι σε αυτά που σας λένε ή σας ζητούν.
               
Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 13/7, φέρνοντας πρόοδο σε ότι έχετε κάνει σωστά, αλλά και αναποδιές σε ότι αφήσατε πίσω ή στη μέση επειδή δε σας ενδιέφερε.
 
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο στις 19/7, βοηθώντας σας να συνδεθούμε συναισθηματικά με τους άλλους περισσότερο, αλλά και να εργαστούμε πάνω στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε πιο υποστηρικτικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε και νοιάζεστε και βοηθήστε τους όπου κρίνετε ότι μπορείτε.
 
Ο Ερμής βγαίνει από τον Καρκίνο και μπαίνει στον Λέοντα στις 20/7. Θα νιώθετε πιο ελεύθεροι στην έκφρασή σας και θα επικεντρωθείτε στα καλά που θα σας συμβαίνουν. Απολαύστε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων, αλλά και του εαυτού σας, έχοντας πιο ανάλαφρη συμπεριφορά, διασκεδάστε και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να καταπλήξει όσους σας περιβάλλουν.
 
Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 22/7, θέση που δείχνει πως πρέπει να επιδιώξετε δημιουργικά σχέδια και ταυτόχρονα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Μάθετε να είστε γενναιόδωροι σε συναισθήματα και να τα μοιράζεστε.
 
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, είναι εξαιρετικό για αναζητήσει νέων πραγμάτων και καταστάσεων. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας σε επαγγελματικό επίπεδο και προχωρήστε σε γνωριμίες που θα αυξήσουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Μαζί με τη Νέα Σελήνη, ο Δίας σταματάει την ορθή πορεία του και γυρίζει ανάδρομος στον Κριό, οπότε χρειάζεται να επιβραδύνετε και να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, Φροντίστε να είστε πιο εσωστρεφείς, να εργαστείτε σε θέματα του παρελθόντος και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.
 
ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστές και κερδοφόρες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, πρέπει να είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί. Ίσως ανακαλύψετε πως θα αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής σας αλλά και στα όνειρα που έχετε για το μέλλον. Στις 28 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις χωρίς να καταφέρετε τίποτα. Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 6 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και ο ρεαλισμός στα προσωπικά θέματα θα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας. Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας. Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα  για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικό σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική. Επενδύστε καλύτερα το χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δε σας αφορούν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 6 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες. Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα. Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.
 
ΛΕΩΝ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Στις 28 με τη Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σας, αν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να πείσετε τους γύρω σας για τα σχέδιά σας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων. Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στυλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας. Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε. Στις 19 με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο, να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητηθούν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσει από οικονομικές αναποδιές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κληθείτε  μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να βγείτε κερδισμένοι. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις σας σε επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας. Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτα με το σύντροφό σας και θεωρείται πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας, αλλά ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρείστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χτες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 13 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί εκτός του ότι εξαντλείται την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάζει τη σχέση σας. Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Για να τον κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας στα αυτά που λέτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει. Απλά τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούριους ερωτικούς δρόμους. Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις. Στις 20 που ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.