Social Icons

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...
Την 1η ο Άρης στον Ταύρο σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί ένταση και νευρικότητα. Αποφύγετε να προβείτε σε συζητήσεις που θα σας φέρουν στα όριά σας και θα πείτε λόγια που δε θα μπορείτε μετά να τα πάρετε πίσω.

Στις 2 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ασχοληθείτε με ότι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
 
Στις 3 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 5 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Στις 7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.

Στις 9 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Στις 11 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό. Ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις. 

Στις 12 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν είναι κακό να θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεκινήσετε επανάσταση χωρίς αιτία, γιατί θα γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει μέχρι τώρα. Θα προκύψουν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας ωθήσουν σε ανασχηματισμούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο). Η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. 

Στις 14 με τον Ήλιο στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης. Ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις καθημερινές σας ανάγκες και επιβάλλετε να βάλετε μια τάξη στο χάος που επικρατεί στο μυαλό σας για να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. 

Στις 16 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. 

Στις 18 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία. 

Στις 21 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, αυξάνοντας την ουσιαστική επικοινωνία και το διάλογο.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγές και σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε κάθε περίπτωση. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, αλλά και πνευματικά προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις. 

Στις 22 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, ενισχύει συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά και για να βάλετε νέους στόχους.

Στις 24 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας.

Στις 27 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο.

Στις 28 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, είναι δύσκολη όψη για συναισθηματικά θέματα αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να δείξετε τι νιώθετε πραγματικά. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφό σας γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας.