Social Icons

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Κυριακή 3 έως 9/7/22

ΚΡΙΟΣ:
Η βδομάδα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, θα αλλάξετε πορεία. Εάν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν όμως, δεν είστε σίγουροι μη βιαστείτε να προχωρήσετε, γιατί οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι πολλές και αγεφύρωτες, καθώς δε θα υπάρχει και από τις δυο πλευρές ευελιξία και υποχωρητικότητα, βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει πριν κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσει ο ένας στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού του. Αυτές οι ισορροπίες είναι αρκετά εύθραυστες και μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει σε μια τέτοια αποστολή. Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε επάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό. Παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες. Πριν κάνετε οτιδήποτε αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας, γιατί μια τέτοια εμπειρία εκτός του ότι δε σας ταιριάζει, θα σας απογοητεύσει, καθώς θα δείτε μειωμένες τις αντιστάσεις και αντί να πάρετε την ανάσα που θέλετε, θα γίνει μεγαλύτερη η μελαγχολία σας.
 
ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν. Αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας. Η παρατήρηση αυτή θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε τόσο να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με το σύντροφό σας, όσο και καινούρια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και τη τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερον σας ήμισυ και αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλλειμα. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να μιλήσετε μαζί του και να εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δε δύναστε να αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και το χρόνο που χρειάζεται. Με ειλικρινή στάση και λέγοντας την αληθινή κατάσταση, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες μεταξύ σας σα να μην υπήρχαν ποτέ. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης της οποίας θα θέλατε να έχετε και το κυριότερο να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου που θα μπορούσατε να συνυπάρξετε μαζί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να αλλάξετε στις ερωτικές σας σχέσεις όλα όσα σας είναι δυσάρεστα και δε σας αφήνουν να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Κάντε προτεραιότητα σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο που θα μετανιώσετε. Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με το σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε.
\ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το τι θα πείτε και τον τρόπο που θα το εκφράσετε θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα που θα φθονούν, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει κλικ. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει και κάποιους προβληματισμούς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τι θα αποφασίσετε να κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους, αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και με τον εαυτό σας. Εάν πια δε νιώθετε το ίδιο πάθος και δυνατά συναισθήματα για το πρόσωπό του, μη μένετε από συνήθεια σε αυτή τη σχέση γιατί εκτός του ότι δεν αντέχεται θα το καταλάβει και αν δεν κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση θα την κάνει ο σύντροφός σας και αυτό θα σας πειράξει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Τα τελευταία γεγονότα σας υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αναγκάζετε να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας. Επειδή το μέλημά σας δε θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στο χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης.