Social Icons

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιο συνεργάτη σας. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι. Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν.
 
ΛΕΩΝ: Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως αποκαλυφθούν από μόνα τους μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν. Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε, να προσελκύσει καινούριους συνεργάτες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνων αυτών που θέλετε να πετύχετε. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.
 
ΙΧΘΥΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.