Social Icons

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές. Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε. Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε από την αρχή με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες.
 
ΛΕΩΝ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και το δρόμο σας για την επιτυχία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας που θα κινείται στα ύψη να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας για να ανακαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το άλλο σας μισό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειες  που κάνατε στο παρελθόν για να ξεπεράσετε άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε της σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.