Social Icons

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δε χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτέλους είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό δεν τολμούσατε για να αποκτήσετε το σύντροφο της καρδιάς σας. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας.
 
ΛΕΩΝ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία σας δε θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Όσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα.
 
ΖΥΓΟΣ: Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε καλύτερα την ερωτική σας ζωή.