Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλλιεργήστε τέτοιου είδους δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές. Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες. Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.

ΛΕΩΝ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.

ΖΥΓΟΣ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει μια θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δε σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη. Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΙΧΘΥΣ: Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.