Social Icons

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στο χώρο σας. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές σας υποθέσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη.
 
ΛΕΩΝ: Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν. Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.
 
ΖΥΓΟΣ: Ο επαγγελματικός σας τομέας σας υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα  πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και πιο διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για καλό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.