Social Icons

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Αισίως φτάνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Κάποιοι έχετε ολοκληρώσει τις διακοπές σας και κάποιοι ετοιμάζεστε. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα είναι και αυτό το μήνα πλούσιο σε αλλαγές, οι περισσότερες θετικές και ωφέλιμες. Οπότε ετοιμαστείτε να δείτε και να αρπάξετε ευκαιρίες που θα κάνουν ποιο όμορφο όχι μόνο το τώρα, αλλά και το μέλλον σας.


Ο Ερμής μετακομίζει στην Παρθένο στις 5/8 και καθώς είναι ένα από τα ζώδια που κυβερνάει θα νιώθει σαν στο σπίτι του. Μπορείτε να είστε παραγωγικοί στα σχέδια και τις εργασίες σας κα να προετοιμαστείτε για να προχωρήσετε παρακάτω. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας τώρα που θα είναι πιο εύκολο καθώς τον επόμενο μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα στις 12, κάνοντάς σας πιο συνεργάσιμους και πιο στοργικούς απέναντι σε οικεία και αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να είστε περιποιητικοί και γλυκοί απέναντι σε αυτούς που σας δείχνουν την αγάπη τους, καθώς την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο κάνοντας δύσκολη γωνία με τον Ουρανό -κυβερνήτη του Υδροχόου- και ορισμένες σχέσεις μπορεί να διακοπούν ή να βρεθούν σε αδιέξοδα.

Ο Άρης θα εισέλθει στους Διδύμους στις 21/8 όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς αργότερα θα κινηθεί ανάδρομα. Αρχίστε να δίνετε περισσότερη σημασία στην επικοινωνία, την έκφραση, τις ιδέες, τα σχέδια, αλλά και το άμεσο περιβάλλον σας.. σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις όσο το πλανητικό σκηνικό στέκεται χορηγός στις προσπάθειές σας.

Ο Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο στις 24/8 και ίσως αισθανθείτε απογοητευμένοι από την έλλειψη προόδου που θα υπάρχει και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 27/8, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την ικανότητα να κάνετε πράγματα. Θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε με ένα νέο πρόγραμμα, να κάνετε πιο σωστές επιλογές και να ξεκινήσετε καινούρια έργα, αφού πρώτα βεβαιωθείτε και διαχωρίσετε τι μπορεί να γίνει γρήγορα και τι μακροπρόθεσμα.

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Στις 24 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει αυτός ο μήνας πολλά. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Στις 21 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε τη διπλωματία και μειώστε τον εγωκεντρισμό σας. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα σας κουράσει, όμως θα είναι κάτι παροδικό και στη συνέχεια θα υπάρξουν θετικά νέα και ενισχύσεις από άτομα του εργασιακού χώρου που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες και να δουλεύετε περισσότερο απερίσπαστοι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις θετικές σας συνεργασίες αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους. Κρατηθείτε μακριά από άτομα επιτήδεια που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις. Μόνο αν επενδύσετε σωστά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Στις 12 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά. Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά. Στις 27 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Στις 27 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική. Βέβαια, η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά για να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε. Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη σχέση σας και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Εσείς πρώτοι πρέπει να βάλετε το λιθαράκι που θα κάνουν τις σχέσεις σας να μοιάζουν με όαση και να είναι γεμάτες με τρυφερότητα και κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 5 με τον Ερμή περνάει στην Παρθένο, αν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος. Εάν όμως ακόμα ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε αφήστε τα χρονικά περιθώρια για να σκεφτείτε καλύτερα πριν πράξετε. Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 12 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στο χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της. Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση. Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε τους τελευταίους μήνες και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη.

ΙΧΘΥΣ: Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες.