Social Icons

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εάν αναζητάτε καινούριους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.
 
ΛΕΩΝ: Αν και δεν είστε σε ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και καλή κατάσταση στις σχέσεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.
 
ΖΥΓΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Μία ουσιαστική συζήτηση θα σας δώσει λύση σε πολλά ερωτήματά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους και τις αιτίες που κάνει κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Οι πολλές συζητήσεις ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Πριν πάρετε αποφάσεις σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί, εντοπίστε από πού ξεκινάει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πριν κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα.