Social Icons

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...

Την 1η ο Άρης στους Διδύμους σε εξάγωνο στο Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες. 
Στις 3 με τον Ερμή στο Ζυγό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, αποφύγετε επαφές και συζητήσεις εργασιακού χώρου. Μη δώσετε υποσχέσεις γιατί θα εκτεθείτε. Ότι ξεκινήσετε με αυτή τη διέλευση δε θα έχει διάρκεια, οπότε μην το επιχειρήσετε τώρα. 
 
Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες.
 
Στις 10 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).
 
Στις 11 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, φέρνει αναστάτωση στον οικονομικό κυρίως τομέα και κατά επέκταση στον επαγγελματικό. Όλα θα γίνονται με δυσκολία, οπότε δε θα είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις και να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα κρύβουν παρασκήνιο και θα σας μπλέξουν σε καυγάδες. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.
 
Στις 16 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν.
 
Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, είναι απαγορευτικός τόσο για συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον σας, όσο και για νέα ξεκινήματα ή δημιουργία καινούριων σχεδίων. Ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα.
 
Στις 20 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.
 
Στις 23 ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, βοηθάει την επικοινωνία σας να κινείται σε καλό επίπεδο και οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις σας.
 
Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, κάνοντάς σας να αποσυντονίζεστε και να μην μπορείτε να οργανωθείτε σωστά. Αν δείτε πως επικρατεί ο εκνευρισμός μη βάλετε μπροστά στόχους ή σχέδια που δεν έχουν βάσεις να ξεκινήσουν. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα του εργασιακού χώρου που δε θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά αντί να επιτεθείτε για να επικρατήσετε, προτιμήστε να αποχωρήσετε προσωρινά και να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας ώστε να βρείτε που δεν προχωρούν. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.
 
Στις 26 η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κρατηθείτε μακριά από σπατάλες, ανούσιες αγορές και έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες. Με τον Ήλιο στο Ζυγό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, θα έχετε υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που θα σας οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. 
 
Στις 28 ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα.
 
Στις 30 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας.
Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές.