Social Icons

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν το συναισθηματική σας ζωή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας που έχετε αφήσεις την άκρη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις καις τις επαφές σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή.
 
ΛΕΩΝ: Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε η επαγγελματική σας δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και να είστε για τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε όρια σε ότι κάνετε είτε είναι για δουλειά, είτε είναι για διασκέδαση. Φροντίστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, αναλύστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στα οικονομικά συμφέροντα και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες θα γίνεται αισθητή, αλλά είναι σημαντικό να μη βασίζεστε για τις κινήσεις σας στη σκληρή λογική αλλά ούτε και στο απόλυτο συναίσθημα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας, που μπλοκάρουν τα θέλω σας.