Social Icons

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά.
 
ΛΕΩΝ: Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί. Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.
 
ΖΥΓΟΣ: Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ότι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο.