Social Icons

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους. 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας που θα δυσκολέψει αρκετά.
 
ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.