Social Icons

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί. Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι, γιατί έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.
 
ΛΕΩΝ: Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει  να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέρθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει.
 
ΙΧΘΥΣ: Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.