Social Icons

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα υπάρχουν άτομα που θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες.
 
ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστική από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε ότι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δε θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας θέλει φροντίδα στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων. Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε.