Social Icons

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε στους στενούς σας συνεργάτες αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη φτάσετε στα άκρα γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Χαλαρώστε μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει μία-μία και τακτοποιούνται.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν οι προβληματισμοί του συντρόφου σας, σας φαίνονται ακατανόητοι, αποδεχθείτε τους χωρίς να εξετάζετε το γιατί. Μην εκνευρίζεστε για τον τρόπο που προσπαθεί να πάρει επιβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Βοηθήστε έναν αγαπημένο σας φίλο που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει.
 
ΛΕΩΝ: Διώξτε το φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε. Αξιοποιήστε θετικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς. Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Όταν δε γίνεται το δικό σας, δε χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας.