Social Icons

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες και μη λειτουργείτε με γνώμονα τη συναισθηματική σας ανασφάλεια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας. Ενεργοποιήστε την καλή σας διάθεση και θα δείτε τα γεγονότα να σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά.
 
ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Σας χρειάζεται ξεκούραση τόσο σωματική, όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα. Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό. Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους. Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.