Social Icons

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε αποφάσεις πριν είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ότι νομίζατε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα.
 
ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον. Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε.