Social Icons

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας.
 
ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη επικοινωνία σας. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν. Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια καινούρια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.