Social Icons

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ζήστε ότι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν. Η πορεία σας θα είναι πιο θετική στο συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν  κοπάσει εντελώς οι εντάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν  πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για ένα μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής.
 
ΛΕΩΝ: Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα.
 
ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.
 
ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους.