Social Icons

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας κόσμο και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μη γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει.
 
ΛΕΩΝ: Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούριους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Γενικά, αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δε θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε ένα θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις, για να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, που εξάλλου σας ενδιαφέρει αρκετά.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωληθούν το χρόνο και την προσοχή σας, θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας.