Social Icons

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δε χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δε γνωρίζετε καλά. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Δώστε τέλος στην περίοδο της αυτοκαταστροφής και ανοίχτε τα πανιά σας για ένα καλύτερο μέλλον που σας ανήκει.
 
ΛΕΩΝ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δε σας συμφέρει. Κρατήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα και μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα εκφραστείτε ή θα ζητήσετε κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν από παρανοήσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.