Social Icons

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι αναβολές στις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν. Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.
 
ΛΕΩΝ: Επαναστατήστε και αναζητείστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δε σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα κερδίσετε την εκτίμηση και η συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας. Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό.
 
ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε. Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας, θα σας χαλάσει τη διάθεση.