Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Εάν υπάρχουν πράγματι κάτι που αγαπάτε, προστατέψτε το με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε. Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα, αδράξτε τις ευκαιρίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας.
 
ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά υποχρεώσεις και επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων. Η γνώση που αποκτήσατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε τη μέρα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δε θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα που παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.
 
ΙΧΘΥΣ: Η εβδομάδα θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε.