Social Icons

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Κυριακή 26/6 έως 3/7/22

ΚΡΙΟΣ:
Σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις συνειδητά ή ασυνείδητα, θα σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα ταρακουνηθούν επικίνδυνα. Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω-κάτω μέσα σας. Όσοι έχετε ήδη μια καλή σχετικά σχέση, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κατά τη διάρκεια της βδομάδας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη. Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης, θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση. Η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό. Επειδή όμως δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.
 
ΛΕΩΝ: Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.
Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις. Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την ντύνει. Είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύουσα σημασία θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους. Χαλαρώστε επιτέλους γιατί τον τελευταίο καιρό σας χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας. Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και κάποιοι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα τους εαυτού σας οφείλεται στην άρνηση να παραδεχθείτε τα ελαττώματα που έχετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή. Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει, όμως, θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ του δέοντος ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση είναι σε γερά θεμέλια και δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει. Εάν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Όπως και να έχει πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας. Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δε θα θέλατε. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δε φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την ακαμψία.
 
ΙΧΘΥΣ: Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους. Αποβάλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολλά χρόνια και μην αισθάνεστε ότι πια δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση. Ακολουθήστε μόνο αυτή που πραγματικά θα σας γεμίσει και όχι οποιαδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σας, καθώς τα κριτήρια σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυστηρά.