Social Icons

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα. Ελάτε πιο κοντά με το σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ότι δε σας αρέσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δε σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούριες οικονομικές συνεργασίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.
 
ΛΕΩΝ: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή  του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.
 
ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες τις στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Δε θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.