Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...

Στις 2 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προκαλεί αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο και ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, καθώς αν χάσετε τον έλεγχο θα εκφραστείτε σκληρά και δύσκολα θα πάρετε πίσω κάτι που είπατε και το μετανιώσατε. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δε συγχωρεί λάθη. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, είναι απαγορευτικός για να λύσετε διαφορές που υπάρχουν με συνεργάτες ή για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
 
Στις 6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο, γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει, ενώ η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί και πάλι όπως εσείς θέλετε, ώστε να προσεγγίσετε στόχους και σχέδια αποφεύγοντα παγίδες και λάθη που θα σας φέρουν πίσω. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, εντείνει τον εκνευρισμό και τις αψιμαχίες. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Στις 9 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.
 
Στις 10 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική.
 
Στις 13 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα ιδανική για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.
 
Στις 14 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, χαλάει τη συναισθηματική σας ηρεμία, προκαλεί νεύρα και εκνευρισμό με αποτέλεσμα να είστε απότομοι απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε.
 
Στις 16 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας.
 
Στις 17 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθηση και σας κάνει πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Στις 18 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.
 
Στις 19 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
 
Στις 20 ο Ερμής περνάει στο Λέοντα και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.
 
Στις 23 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, δε θα μειώσει την κινητικότητα που υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούτε και να μη δώσετε  αφορμή να σας σχολιάσουν αρνητικά ή αναμιχθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.
 
Στις 25 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό,  οδηγεί σε ακρότητες αι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα.
 
Στις 26 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.
 
Στις 28 η Νέα Σελήνη  στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). O Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, φέρνοντας καθυστερήσεις και ανατροπές στα επεκτατικά σας σχέδια νέα και παλιά. Επανεξετάστε τις επιλογές σας και περιορίστε όσο μπορείτε τα ρίσκα. Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν χωρίς να γίνετε υπερβολικοί. Ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δε θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων.
 
Στις 31 ο Ερμής στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, εντείνει τις πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και κατά συνέπεια και την κούραση. Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα κύρους θα δυσκολέψει, ενώ οι απαιτήσεις θα αυξηθούν. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα ή υπογραφές συμβολαίων. Ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό,
αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία, βοηθώντας σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.