Social Icons

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Κυριακή 8 έως 14/5/22

ΚΡΙΟΣ:
Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας. Μπορεί αρκετοί από εσάς να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σας είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε χωρίς να το καταλαβαίνατε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που μέχρι τώρα δε μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καινούριες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές. Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις. Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε μέσα σας για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και το πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει. Όμως, αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων. Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει. Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας.
 
ΛΕΩΝ: Η καταστάλαξη σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε λοιπόν να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων. Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χειρίζεστε το λόγο τόσο καλά που δε θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία μες τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με το σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν ωστόσο δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε στυλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας. Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας. Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια. Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Μην μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δε φανταζόσασταν. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες και σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες του μήνα όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση. Αν θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας. Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι. Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο. Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.