Social Icons

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Κυριακή 29/5 έως 4/6/22

ΚΡΙΟΣ:
Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε μαζί, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και το θαυμασμό του συντρόφου σας, αφού τα χρέη του παρελθόντος δε θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας με την αγάπη από συνήθεια. Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Ο σύντροφος που ζητάτε δε σας εντυπωσιάζει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις. Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί. Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από το σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του.
 
ΛΕΩΝ: Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θα αποφασίσετε που δε θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε. Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε. Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με το δικό σας τρόπο συγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δε θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας, όσο και με την απουσία τους.
 
ΖΥΓΟΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στο διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας γιατί παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση. Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας. Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι. Έτσι κι αλλιώς αυτό που πάντα αναζητάτε είναι το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια πιστεύω για τη ζωή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι προχωρήστε και δώστε τέλος στη μοναξιά σας. Είστε αρκετά έξυπνοι και πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχει νόημα να περιμένετε πράγματα που έχουν δείξει εδώ και πολλούς μήνες ότι δε θα συμβούν. Αξίζει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες. Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και εσείς δεν τα βλέπετε γιατί επιμένετε να ελπίζετε σε κάτι που μέχρι τώρα το μόνο που σας έχει προσφέρει είναι άγχος, αγωνία και έχει καταναλώσει αρκετή από τη φαιά ουσία σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον. Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες. Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό για να διαπιστώσετε πως και με ποιο τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Να θυμάστε όμως πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύεται ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούριες και πιο δημιουργικές σχέσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που μου νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για το σωστό άνθρωπο ή όχι. Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους.