Social Icons

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μια τάση αδιαφορίας από το σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούρια πορεία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ότι θα αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα. Διαπραγματευτείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ότι δικαιούστε και σας ανήκει.
 
ΛΕΩΝ: Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές, μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Ότι πιο ουσιαστικό έχετε, χρησιμοποιήστε το  ως βάση, για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.
 
ΖΥΓΟΣ: Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, ασχολημένοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας. Η υποσυνείδητη αντίδραση σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας, θα αποδειχθεί σωστή στο μέλλον.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με αφορμή μια καινούρια δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης. Μέσα από ένα νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα εκεί όπου χρειάζονται να γίνουν.