Social Icons

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Ο μήνας ξεκινάει αρκετά ευχάριστα καθώς ξεκινάει με τη Νέα σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό (1/4). Θα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα, να πραγματοποιήσετε συναντήσεις και επαφές που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, ενώ δε θα λείψουν και οι ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο.

 
Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες (6/4) και έρχεται και ο Άρης να ενωθεί μαζί της στην ίδια θέση (14/4), κάνοντας παρέα με το Δία και τον Ποσειδώνα που και αυτοί βρίσκονται στους Ιχθείς. Το διάστημα αυτό θα είναι ανεβασμένη η διαίσθηση, η φαντασία, η ενσυναίσθηση, η δημιουργικότητα και η πνευματικότητα. Όλα θα είναι ενισχυμένα και ισχυρά καθώς ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα βρεθούν σε σύνοδο (12/4).
 
Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο (12/4) και θα έχετε την άνεση του χρόνου για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σχέδια, παραμένοντας γειωμένοι στην πραγματικότητα. 
 
Ο Πλούτωνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω (29/4) και αυτό θα επιβραδύνει κάπως τους ρυθμούς, αλλά και τις αλλαγές, άρα θα έχετε χρόνο να προσαρμοστείτε στις παρούσες καταστάσεις. Όμως, φροντίστε να μην τεμπελιάσετε και τα αφήσετε όλα στην τύχη τους ή για αργότερα, καθώς τον επόμενο μήνα ο Ερμής θα αλλάξει θέση και θα οπισθοδρομήσει βγάζοντάς σας από τη βολή σας. Προνοήστε λοιπόν για να μην πιαστείτε στον ύπνο.
 
Ο μήνας κλείνει με την Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τη δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο (30/4) και αυτό θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια για να προβείτε σε νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα που θα βελτιώσουν τη σταθερότητα και την ασφάλειά σας και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
 
Η Πανσέληνος στο Ζυγό (16/4), σας επικεντρώνει στους ανθρώπους της ζωής σας που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, χωρίς βέβαια να αμελήσετε να εργαστείτε για να εξαλείψετε το τυχόν χάος που υπάρχει και να αποκαταστήσετε την ισορροπία.

Ας δούμε πως θα λειτουργήσει ο μήνας για κάθε ζώδιο χωριστά…

ΚΡΙΟΣ: Την 1η με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις θα σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα. Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά. Στις 30 που πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή. Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε. Κρατήστε σταθερά το ρόλο που σας αρμόζει, για να ξέρετε το ρόλο που παίζουν οι άλλοι και μετά προσπαθήστε να δημιουργήσετε στεγανά στις υποθέσεις σας, ώστε να προχωρήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μη χαθείτε μέσα σε ένα κυκεώνα σκέψεων για το πώς θα εξασφαλίσετε αίσιο μέλλον στη συναισθηματική σας σχέση, αλλά σκεφτείτε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις που θα κάνετε για να έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση με το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τον με διαφορετικό πνεύμα και προπαντός με αγάπη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μήνας είναι κατάλληλος για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή. Ξεπεράστε τις δυσκολίες με φιλική προσέγγιση, η οποία θα σας επιτρέψει να πετύχετε καλές διασυνδέσεις και γόνιμες επαφές.
 
ΛΕΩΝ: Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς. Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε. Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα, που μέχρι τώρα τα κρατούσατε για εσάς. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία. Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ. Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να ανταπεξέλθετε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να τη βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε καλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία.
 
ΖΥΓΟΣ: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα συνάδερφο ή φίλο σας, σας ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιο συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας. Στις 16 με την Πανσέληνος στο ζώδιό σας, μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας. Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν. Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει. Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας. Στις 16 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, οπότε προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα, θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας. Στις 29 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.
 
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, αν μπορεί να αναβιώσει. Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετε να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.
 
ΙΧΘΥΣ: Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, οπότε όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε πάνω στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά. Μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ότι με κόπο έχετε χτίσει. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές βρείτε άλλο τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνο και το έτερόν σας ήμισυ και δε θα προκαλεί εντάσεις, καυγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δε σας ταιριάζει τώρα αλλά ούτε και ποτέ.