Social Icons

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Κυριακή 17 έως 23/4/22

ΚΡΙΟΣ:
Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας για αυτό το μήνα θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. Βέβαια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε. Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά. Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. Παράλληλα θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί.
 
ΛΕΩΝ: Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δε θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι. Θα αυξηθεί ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, γιατί εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα σας γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία.
 
ΖΥΓΟΣ: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως, θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν  θερμά σε κάθε σας βήμα. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι υπολογίζατε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας. Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν είστε συναισθηματικά στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζετε στην όψη σας. Οπότε, το μεγαλύτερό σας μέλημα για αυτό το μήνα, θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για την καλυτέρευσή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ότι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας. Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δε είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Βελτιώστε την κοινωνική σας εικόνα και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας να οργανωθείτε. Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Όλο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ωρίμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα. Σιγουρευτείτε όμως, για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος.