Social Icons

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε την τάση να υπερβάλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ότι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά.
 
ΛΕΩΝ: Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δε θα σας καταλάβει κανείς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει το φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ότι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως ο λόγος της επικοινωνίας είναι αναγκαίος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.