Social Icons

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους.
 
ΛΕΩΝ: Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά.
 
ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενους σας, θα σας κουράσουν. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.
 
ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.