Social Icons

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.
 
ΛΕΩΝ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του, χρειάζονται προσπάθειες από την πλευρά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή σας υπόθεση που σας έχει κουράσει. Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ότι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στο συναισθηματικό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέπετε να σας αναβάλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματισμένα. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας. Πάρτε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας, αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.