Social Icons

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε. Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση.
 
ΛΕΩΝ: Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, που και εσείς δεν τα πιστεύετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι. Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα  βοηθήσουν την εξέλιξή σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Επειδή έχετε ανάγκη της δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί. Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας.